Huidverjonging met radio frequentie

RF-Lifting voor gezicht en lichaam

De RF-Lifting (Radio Frequency Lifting), een vorm van non-operatieve huidcorrectie bij zowel het gezicht, de handen als elders op het lichaam heeft zich de laatste tien tot vijftien jaar een vaste plaats verworven in de cosmetische wereld.
De plastische chirurgie kent tegenwoordig veel manieren om een leeftijdgerelateerde huidcorrectie uit te voeren. Op non-operatief gebied is de RF-behandeling momenteel een van de bekendste methodes voor huidverjonging. De methode is uiterst effectief en veilig gebleken. Omdat er aan dit type huid-’lifting’ geen operatie te past komt, is er ook geen herstelperiode of pijnstilling nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een operatie.

 

De behandeling is gericht op een snelle verandering van de huid. RF-huidcorrectie zorgt zonder pijn voor een merkbare facelift; rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug. De methode wordt gebruikt voor verjonging van zowel het gezicht, als van de huid elders op het lichaam. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn na operatieve figuurcorrectie zoals cavitatie, of na een dieet.

Hoe werkt de methode? 

De methode werkt als volgt: Door golven met een frequentie in het radiospectrum (0,4-9 MHz) wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan het huidoppervlak. Ze werken in op de lederhuid (de dermis, die het collageen-elastine-structuur van ons gezicht vormt) en de hipodermis (het onderhuids vetweefsel). Door de optredende warmteontwikkeling worden in de huid, die stapsgewijs een deel van haar functies is kwijtgeraakt en die slap en rimpelig is geworden en is gaan hangen, de bloed- en lymfeafvoer en de stofwisseling versterkt. Ook wordt de werking van de speciale verbindingscellen, de fibroklasten en fibroblasten, weer goed op gang gebracht.  Dat wil zeggen, de elastinestructuren kunnen opnieuw worden opgebouwd. De vezels krijgen hun jeugdige tonus terug, trekken samen en zorgen voor een jeugdig, veerkrachtiggelaat.

Hierbij vinden in de lederhuid merkbare veranderingen plaats. Onder invloed van hoogfrequente golven worden de reeds bestaande collageenvezels elastischer en steviger.  De werking van het eigen collageen, elastine, en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Door de verbeterde bloedsomloop worden de huidcellen beter gevoed, de elasticiteit neemt toe en het gezicht gaat stralen en krijgt een frisse kleur. Maar het belangrijkste is wel het herstel van de inwendige collageenstructuur van de huid, die het meest opvallende effect van een facelift bewerkstelligt.

De procedure neemt 20 tot 40 minuten in beslag, afhankelijk van de behandelzone. Er gaat geen bijzondere voorbereiding aan vooraf (op de schone, droge huid wordt een gel aangebracht en vervolgens wordt via bepaalde lijnen een apparaat tegen de huid gezet).  Deze behandeling is absoluut pijnloos: de gewaarwording van warmte wordt afgewisseld met een gevoel van verkoeling; de resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar, maar voor de fixatie hiervan worden gemiddeld 4-6 behandelingen aanbevolen.

 

Cosmetische specialisten bevelen de RF-methode aan als een veilige, non-operatieve facelift en verjongingsmethode voor het gezicht (het straktrekken van de huid op jukbeenderen en wangen, het verwijderen van wallen onder de ogen, het ‘liften’ van boven- en onderooglid, het verminderen van kraaienpootjes van de buitenooghoeken naar de slapen, en ook van de vouwen van neus tot lippen en diepe rimpels rond en boven de mond, en het vormen van correcte contouren voor de lippen en de gezichtsovaal). Ook voor hals, decolleté, voor verjonging van de handen, het straktrekken van de huid op de buik, taille, heupen en billen en daarnaast voor het wegwerken van overtollige, uitgerekte huid en vetophopingen, ofvan slaphangende huid na een bevalling of snel gewichtsverlies wordt deze methode aangeraden.

Zowel dames als heren hebben baat bij een RF-Lifting als zij hun gezichtscontouren willen corrigeren, de jeugdige uitstraling en elasticiteit van hun huid graag behouden en zich liever geen zorgen maken over leeftijdsgebonden veranderingen zoals rimpels of een verslappende huid.

De werking van de radiogolven is zeer plaatselijk. Daarom kan de behandeling overal op het lichaam worden toegepast:

 •  voor correctie van de gezichtscontouren;
 •  rondom de ogen;
 •  bij decolleté en hals;
 •  aan de binnenzijde van de armen;
 •  op buik;
 •  heupen en billen.

De RF-Liftinghelpt bij het wegwerken van de slaphangende, oudere huid van het gezicht en elders op het lichaam. Vooral kleine, ondiepe rimpeltjes verdwijnen snel. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

Huidcorrectie met behulp van radiogolven is een absoluut onschadelijke behandel-methode, tijdens welke u geheel kunt ontspannen en kunt genieten van de verwarmende elektromagnetische golven. De RF-Liftingis niet seizoensgebonden en de methode is voor alle leeftijden geschikt, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Bij beschadigingen aan het huidoppervlak (dermatitis, eczeem, verwondingen, ontstekingen en dergelijke), metalen lichaamsimplantaten of een cardiostimulator, en ook voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, wordt deze behandeling afgeraden.

 

Buiten kijf staat dat de RF-Lifting een toniserende werking heeft en dat deze voor het herstel van de collageenstructuur in de diepere huidlaag zorgt, met hetzelfde merkbare effect als een operatieve facelift. Maar in dit geval wordt de huid niet uiteen getrokken en wordt deze niet dunner naarmate er meer behandelingen zijn, zoals bij een chirurgische facelift het geval is.  Het is ook opmerkelijk dat het effect gedurende een jaar (al meteen na de RF-faceliftbehandeling) steeds sterker wordt: u gaat er zienderogen jonger uitzien, waarna het resultaat nog lang behouden blijft!

Resultaten van de behandeling: 

● Bij het gezicht bewerkstelligt een RF-Lifting een zichtbaar strakkere huid van de wangen en op de jukbeenderen, herstel van de juiste kinlijn, gladstrijken van rimpels en vouwen rondom lippen en ogen, het straktrekken van oogleden en het verminderen van wallen onder de ogen en het tot stand brengen van een duidelijkere en fraaiere mondbelijning.
● De methode geeft een uitstekend verjongingseffect bij de handen, die meestal de leeftijd verraden van zelfs de meest verzorgde vrouwen. De RF-facelift maakt de huid steviger en veerkrachtiger, waardoor storende aders verborgen blijven.
● Bij correctie van het lichaamshuid is de RF-Lifting eveneens onvervangbaar.

Deze helpt de contouren van de schouders, die op latere leeftijd lelijk kunnen gaan hangen, aan de achterzijde correct en veerkrachtig te maken. Ook slaagt deze methode er in de huid bij knieën, heupen, billen, buik en zelfs de rug mooi strak te trekken. Zones die doorgaans moeilijk te behandelen zijn met andere vormen van figuurcorrectie. Met de RF-methode kan het ideale resultaat echter snel en op comfortabele wijze worden bereikt.

Voor een optimaal resultaat wordt een traject van vier tot zes behandelingen aangeraden, die eenmaal per week plaatsvinden. Dit bewerkstelligt niet alleen een direct resultaat van de facelift, maar ook een cumulatief effect, dat tot uitdrukking komt in een verhoogde veerkracht en stevigheid van de huid.

 

Droge huid? Niet lang meer!

Droge huid voelt vaak trekkerig aan. Je krijgt sneller rimpeltjes en kleine schilfertjes die irritant en niet mooi zijn. Hier vertellen we hoe het komt en wat je eraan kan doen.

Droge huid en droge lippen ontstaan vaak door droge lucht. In de winter hebben we hier meer last van door de lage vochtigheid in de lucht, verwarming kan bvb droge lucht veroorzaken. Niet alleen in de winter maar ook in de zomer is er droge lucht. Denk maar aan airco of onvoldoende ventilatie.

Andere oorzaken zijn onvoldoende drinken. Je lichaam mist het vocht om de huid mee te voeden.

Te vaak wassen of scrubben. Hiermee haal je misschien de schilfertjes weg maar ook de beschermlaag van je gezicht. Dit laagje talg voorkomt het uitdrogen en door zeep, te veel en te warm wassen of scrubben verweider je het.

De tips!

Je gezicht lauwwarm wassen, een milde reiniging gebruiken en max. 1 keer per week maar scrubben met een zachte scrub. Na het wassen is het ook belangrijk om de huid weer te hydrateren, een goede dag of nachtcreme is dus belangrijk!

Voldoende water drinken. 1,5 tot 2 liter per dag zorgt ervoor dat onze huid weer gaat stralen.

Vette vis eten zorgt ervoor dat de goede vetten in je huid worden bijgevuld. Als je geen vis lust kan je ook voedingssupplementen met visolie nemen.

Een goede gelaatsverzorging doet je huid ook weer stralen. Om de 4-6 weken een gelaatsverzorging laten doen zorgt ervoor dat de huid goed gevoed is en blijft. Bij ons vindt je ook huidverbetering waarin we de huid diep kunnen voeden en aangepaste serums gebruiken om uw huid te optimaliseren.

Ons aanbod in huidverbetering: http://www.beautypro.be/#/huidverbetering/

Ons aanbod voor gelaatsverzorgingen: http://www.beautypro.be/#/huidverzorging/

 

 

 

Onmisbare wax tips

 
Onmisbare wax tips

Onmisbare wax tips

Voor de wax

 1. zorg dat je goed schoon bent, geen lotion of olie en en lichte scrub zodat ook die lastige haartjes goed meegaan.
 2.  Ideale haarlengte om te waxen: tussen 0,5 en 1 cm. Is je haar te lang dan doet het meer pijn. Is je haar te kort dan komen ze niet goed mee.
 3. Als je echt bang bent voor pijn of heel gevoelig bent (voor intieme zones) dan kan je 30-40 min. op voorhand ook een pijnstiller nemen. kies dan wel eentje die het bloed niet verdunt.

Tijdens

Weet goed wat je wilt. Waar wil je haar laten staan en waar niet.
Als het de eerste keer is dat je je laat waxen in een intieme zone, dan kan je best beginnen met de bikinilijn en niet meteen alles weg laten halen. Dit geeft je de mogelijkheid om het al eens te ervaren, en als de haren al eens gewaxt zijn dan komen ze beter mee.  

Na:

Vermijdt te strakke kledij meteen erna. Een te warme douche of bad kan ook voor irritatie zorgen.  Scrub na 2 dagen met een milde scrub om ingegroeide haartjes te vermeiden. Als je nog last hebt na de wax kan je een koud washandje op de gevoelige zone leggen. een ontstekingsremmende crème kan helpen met de rode puntjes.

Drie tips om eindelijk van die wallen van af te geraken.

3 Tips voor die lastige wallen onder je ogen!

Om te beginnen heb je 2 soorten wallen. 

De eerste soort is eerder een vetophoping die meestal genetisch bepaald is. 

De tweede soort wallen krijg je bijvoorbeeld als je een lange avond hebt gehad, of last hebt van stress en niet goed geslapen hebt. Je krijgt dan een ophoping van afvalstoffen in je lichaam die meer opvallen onder de ogen omdat de huid daar heel dun is. Tegen deze soort kan je makkelijker iets thuis doen.

Tip 1: Als je jezelf een lekker kop kamillethee hebt gezet, gooi de theezakjes dan niet weg! Je kan de lauwe theezakjes op je ogen leggen en laten intrekken. De kamille werkt kalmerend en door de theïne wordt de bloeddoorstroming gestimuleerd.  De thee zelf is trouwens goed voor als je maag wat overstuur is.

Tip 2: Komkommer! Snij 2 schijven komkommer af en laat ze even afkoelen in de koelkast. De koude zal ervoor zorgen dat de bloedvaten krimpen en de donkere kleur afneemt. en de komkommer zelf helpt tegen de irritatie van de huid.

Tip 3: Genoeg water drinken! Ons lichaam gebruikt water om afvalstoffen te verwijderen. Als je lichaam niet genoeg water heeft zullen de bloedvaten onder je ogen opzwellen en de donkere kleur meer opvallen. (1.5l is de aanbevolen hoeveelheid).

Als deze tips niet helpen kan je altijd eens langskomen voor een intensieve behandeling waarbij we de vochtophoping en de typische donkere kleur direct kunnen aanpakken.

 

Wat doe je als je geen After Sun hebt liggen, 3 onmisbare tips !

Als je dit leest wil dit eigenlijk zeggen dat je  niet goed hebt ingesmeerd.
Maar goed nu het toch al te laat willen we jouw even deze 3 tips meegeven. 

 1. Yoghourt
  De probiotica in yoghourt herstellen mee de beschermlaag van de huid en zorgen voor een herstel van de PH waarde alsook helpen ze tegen het brandend gevoel.  Griekse yoghourt schijnt de beste zijn om deze reden.  Dus geen gesuikerd petit gervais-ke smeren, aub. :) Achteraf ook goed afspoelen.
 2. Patatten
  Maak dunne schillen en leg deze op de zonnebrand.  Hydrateert instant en zitten ook stoffen in die de huid kalmeren.
 3. Tomatensap
  Verse tomatensap helpt tegen roodhuid en ontstekingen en kalmeert de huid.  Ook tomaten eten is goed voor de komende zon.  Lycopene is een stof dat ervoor zorgt dat jouw huid zichzelf beter tegen UV kan beschermen. 
ZIj had beter de UV Shield van Nannic gebruikt, de perfecte zonnefilter

ZIj had beter de UV Shield van Nannic gebruikt, de perfecte zonnefilter

Zelf scrub maken

Het is super simpel om zelf een lekker verzorgende scrub te maken voor thuis. De meeste dingen heb je zelf al in de kast!

Wat heb je nodig: 
Potje met deksel
Suiker (voor gevoelige huid of gezicht)
Zout (voor de stevigere huid zoals de benen)
Olijfolie

Voor een droge huid kan je ook honing toevoegen.

Meng 3 eetlepels suiker met 2 eetlepels olie. Hier kan je je eigen voorkeur volgen en meer of minder olie toevoegen.

Veel plezier !

5 tips om acné te voorkomen

 1.  Reinig je huid niet te veel
  Te veel je huid reinigen kan juist de talgproductie stimuleren waardoor poriën verstopt geraken.  Tracht met een milde reiniger maximaal 2x per dag je huid te wassen.
 2. Drink voldoende water
  Water helpt jou lichaam om giftige stoffen te verwijderen en helpt jouw huid ook om gezond te blijven.
 3.  Eet wat meer vis
  De gezonde vetten in vis met name Omega 3 helpt jouw huid om ontstekingen tegen te gaan en helpt de regulatie van de talgproductie.
 4. Slaap voldoende
  Als je te weinig slaapt, krijg je stress waardoor je hormonen in de war geraken.  Dit kan bijdragen tot een overmatige talgproductie.  Dus op tijd je bed in vanavond. :)
 5. Wees voorzichtig met make-up
  Sommige make up camoufleren wel die vervelende acné maar verstoppen juist de poriën waardoor de acné alleen maar erger zal worden. 

Heb jij nog goede tips? 

 

Ontdek de mogelijkheden om acné of acné littekens te verwijderen

Ontdek de mogelijkheden om acné of acné littekens te verwijderen

Source: www.beautypro.be/beautyblog